Diverse

15 filme Netflix care te vor ține în suspans

Suspansul este unul dintre cele mai captivante și intrigante genuri cinematografice, oferind spectatoriilor o experiență plină de tensiune și anticipație. Cu o gamă largă de titluri disponibile pe Netflix, este ușor să găsești filme care te vor ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit. În acest articol, vom explora o selecție de 15 filme Netflix care promit să te țină în suspans și să îți ridice pulsul.

1. „Gone Girl” (2014)

„Gone Girl”, regizat de David Fincher, este un thriller psihologic captivant bazat pe romanul omonim al lui Gillian Flynn. Filmul urmărește povestea unui bărbat (interpretat de Ben Affleck) al cărui soț (interpretată de Rosamund Pike) dispare misterios, iar ancheta dezvăluie secrete întunecate și întorsături surprinzătoare.

2. „Bird Box” (2018)

„Bird Box”, regizat de Susanne Bier, este un thriller post-apocaliptic care îl are în rolul principal pe Sandra Bullock. Într-o lume devastată de o forță misterioasă și mortală, personajul lui Bullock trebuie să își salveze familia și să navigheze printr-o lume în care vederea poate fi fatală.

3. „Prisoners” (2013)

„Prisoners”, regizat de Denis Villeneuve, este un thriller psihologic tensionat care îi are în rolurile principale pe Hugh Jackman și Jake Gyllenhaal. După ce copiii lor sunt răpiți, un tată disperat (interpretat de Jackman) și detectivul responsabil cu cazul (interpretat de Gyllenhaal) sunt implicați într-o căutare disperată pentru a-i găsi.

4. „The Invitation” (2015)

„The Invitation”, regizat de Karyn Kusama, este un thriller psihologic cu o atmosferă încărcată de tensiune și mister. Povestea urmărește un bărbat care este invitat la o cină organizată de către fosta sa soție și noul ei soț, dar evenimentul devine treptat din ce în ce mai ciudat și sinistru.

5. „Hush” (2016)

„Hush”, regizat de Mike Flanagan, este un thriller de groază care îți va face să îți ții respirația. Filmul urmărește povestea unei scriitoare surde care devine ținta unui criminal mascat în timp ce încearcă să supraviețuiască în casa ei izolată.

6. „Shutter Island” (2010)

„Shutter Island”, regizat de Martin Scorsese și cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, este un thriller psihologic intens care explorează limitele realității și ale minții umane. Un detectiv (interpretat de DiCaprio) investighează dispariția unui pacient dintr-un spital psihiatric izolat, dar adevărul se dovedește a fi mai întunecat decât și-ar fi putut imagina.

7. „Cam” (2018)

„Cam”, regizat de Daniel Goldhaber, este un thriller psihologic modern care explorează lumea industriei de videochat. Povestea urmărește o tânără care își vede viața virtuală preluată de un dublură digitală sinistră și trebuie să lupte să își recupereze identitatea.

8. „Fractured” (2019)

„Fractured”, regizat de Brad Anderson, este un thriller psihologic care te va ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit. După ce fiica sa dispare în timpul unei vizite la spital, un bărbat disperat (interpretat de Sam Worthington) se vede prins într-un labirint de conspirații și minciuni.

9. „The Call” (2020)

„The Call”, regizat de Chung-Hyun Lee, este un thriller sud-coreean captivant care combină elemente de supranatural cu suspansul psihologic. Două femei, separate de 20 de ani în timp, se conectează printr-un telefon vechi, dar interacțiunea lor duce la consecințe sinistre și imprevizibile.

10. „Hunted” (2020)

„Hunted”, regizat de Vincent Paronnaud, este un thriller visceral și captivant care urmărește povestea unei femei care se luptă să scape de un vânător nemilos în pădurile încâlcite ale Franței. Cu acțiune non-stop și o atmosferă tensionată, acest film promite să te țină pe marginea scaunului până la final.

11. „Nightcrawler” (2014)

„Nightcrawler”, regizat de Dan Gilroy și cu Jake Gyllenhaal în rolul principal, este un thriller psihologic tensionat care urmărește povestea unui bărbat obsedat de lumea știrilor și care devine implicat într-o rețea întunecată de crime și corupție.

12. „Gerald’s Game” (2017)

„Gerald’s Game”, regizat de Mike Flanagan, este un thriller psihologic bazat pe romanul lui Stephen King. După ce soțul ei moare în timpul unei escapade sexuale, o femeie rămâne legată de pat și încearcă să supraviețuiască atacurilor fizice și psihologice care o urmăresc.

13. „I Care a Lot” (2020)

„I Care a Lot”, regizat de J Blakeson, este un thriller intrigant despre o curatoră legală cinică (interpretată de Rosamund Pike) care își însușește bunurile pacienților săi vulnerabili, dar se trezește într-o luptă periculoasă cu o familie puternică și coruptă.

14. „Secret Obsession” (2019)

„Secret Obsession”, regizat de Peter Sullivan, este un thriller misterios despre o femeie care suferă de amnezie după ce este atacată de un criminal necunoscut. Încercând să își recupereze memoria, ea începe să descopere adevărul întunecat din spatele atacului.

15. „The Ritual” (2017)

„The Ritual”, regizat de David Bruckner, este un thriller horror care urmărește povestea a patru prieteni care se aventura în pădurile nordice ale Suediei, dar încep să fie hărțuiți de o forță malefică și înfricoșătoare.

Concluzie

Indiferent de preferințele tale în materie de filme, Netflix are o varietate impresionantă de titluri care te vor ține în suspans și te vor captiva de la început până la sfârșit. De la thrillere psihologice intense la horroruri înfricoșătoare și mistere enigmatice, există întotdeauna ceva interesant de descoperit pe această platformă de streaming. Așadar, pregătește-ți gustările preferate și lasă-te purtat într-o călătorie plină de suspans și adrenalină, direct din confortul propriei tale case.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *